Følg oss:

molekyletikbm

kontakt oss:

Fadderuka

Fadderuka i Ås

 

Fadderuka er det første som møter deg som ny student og det å være med den beste måten å bli kjent med nye folk, ikke bare fra din egen studieretning men fra hele instituttet og universitetet i sin helhet.

 

 

 

 

Du trenger ikke ha dropbox konto

Hei og gratulerer med studieplass ved NMBU!

Mitt navn er Johanne Østereng Halvorsen og jeg er faddersjef for KBM den kommende fadderuka. Sammen med Molekylet, linjeforeningen for fakultetet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM), ønsker jeg å ønske deg velkommen som student ved NMBU! Vi gleder oss masse til å ta deg imot og har planlagt mye leker, fest og moro for denne uka. Vi håper du kommer til å sitte igjen med mange gode minner, nye venner, opplevelser og følelsen av at du er ganske kjent på Campus Ås og hvordan det er her.

 

Fadderuka er en gylden mulighet til å få en kick start på studentlivet her på Ås, så det anbefales å være deltagende på så mye som mulig. Studentlivet her ved NMBU er godt i seg selv, men jo mer en investerer selv, desto bedre blir det også.

Husk at fadderne dine er her for at du skal ha det bra, så ikke nøl med å stille dem spørsmål! Styret i linjeforeningen og jeg er også gode kandidater å spørre ut, så ta kontakt hvis det skulle være noe.

 

Molekylet er linjeforeningen for studenter ved KBM og er som nevnt arrangør for årets fadderuke. Vi sørger for sosiale arrangementer i løpet av semesteret, men også faglige arrangementer som bedriftsbesøk og presentasjoner fra bedrifter. Medlemskap hos Molekylet koster 150 kr for et livslangt medlemskap. Send en e-post til molekylet@nmbu.no med navn, årstrinn, studieprogram og kontonr slik at vi har oversikt over hvem som har meldt seg inn. Overfør så 150 kr til kontonr 1644.34.00439, her er det viktig å merke med navn og gjerne studieretning i tillegg.