Fadderuke

Fadderuka på KBM


Hei og velkommen som student ved NMBU!

Fadderuka er det første som møter deg som ny student. Å delta er den beste måten å bli kjent med nye folk, både studenter fra samme fakultet og studenter fra andre fakulteter ved universitetet. 


Faddersjef Ben Børilden om fadderuka:


Mitt navn er Ben Børilden og sammen med Sofie Dreyer Heimen, utgjer me fadderuka KBM. Vi er styremedlem i linjeforeningen for fakultetet vårt (KBM), fakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap. Vi ønskjer deg velkommen som student på NMBU og vi gleder oss masse til å ta deg imot.

Vi har planlagt mykje leiker, fest og moro for dykk. Vi håper du kommer til å sitte igjen med mange gode miner, nye venner og flotte opplevelser. 


Fadderuka er en gylden mulighet til å få en kick start på studentlivet her på Ås, så det anbefales å være deltagende på så mye som mulig. Studentlivet her ved NMBU er godt i seg selv, men jo mer en investerer selv, desto bedre blir det også.


Husk at fadderne dine er her for at du skal ha det bra, så ikke nøl med å stille dem spørsmål! Styret i linjeforeningen er også gode kandidater å spørre ut, så ta kontakt hvis det skulle være noe. 


Molekylet er linjeforeningen for studenter ved KBM og arrangerer årets fadderuke. Vi sørger for sosiale arrangementer i løpet av semesteret, men også faglige arrangementer som bedriftsbesøk og presentasjoner fra bedrifter. Medlemskap hos Molekylet koster 150 kr for et livslangt medlemskap. Send en e-post til molekylet@nmbu.no med navn, års trinn, studieprogram og konto nr. slik at vi har oversikt over hvem som har meldt seg inn. Overfør så 150 kr til konto nr. 1644.34.00439, her er det viktig å merke med navn og gjerne studieretning i tillegg. Medlemskap kan også betales med vipps. Vipps til 33896.