Fadderuka

Fadderuka i Ås


Fadderuka er det første som møter deg som ny student og det å være med den beste måten å bli kjent med nye folk, ikke bare fra din egen studieretning men fra hele instituttet og universitetet i sin helhet.


Hei, og velkommen som student ved NMBU!


Mitt navn er Sofie Salte Økland og jeg er faddersjef og arrangementansvarlig for KBM under fadderuka. Sammen med Molekylet, linjeforeningen for fakultetet vårt (KBM), fakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap, ønsker jeg å ønske deg velkommen som student ved NMBU! Vi gleder oss masse til å ta deg imot og har planlagt mye leker, fest og moro for denne uka. Vi håper du kommer til å sitte igjen med mange gode minner, nye venner, opplevelser og følelsen av at du er ganske kjent på Campus Ås og hvordan det er her.


Fadderuka er en gylden mulighet til å få en kick start på studentlivet her på Ås, så det anbefales å være deltagende på så mye som mulig. Studentlivet her ved NMBU er godt i seg selv, men jo mer en investerer selv, desto bedre blir det også.


Husk at fadderne dine er her for at du skal ha det bra, så ikke nøl med å stille dem spørsmål! Styret i linjeforeningen er også gode kandidater å spørre ut, så ta kontakt hvis det skulle være noe. Kontaktinfo til hele styret ligger på den siste sida!


I år blir fadderuka noe andeleredes på grunn av covid-19. Den vil gjennomføres ihht FHI sine retningslinjer. Dette vil si at det blir fokus på aktiviteter internt i faddergruppene, men det vil også foregå større arrangementer i løpet av uka. Vi gleder osss!


Molekylet er linjeforeningen for studenter ved KBM og arrangerer årets fadderuke. Vi sørger for sosiale arrangementer i løpet av semesteret, men også faglige arrangementer som bedriftsbesøk og presentasjoner fra bedrifter. Medlemskap hos Molekylet koster 150 kr for et livslangt medlemskap. Send en e-post til molekylet@nmbu.no med navn, års trinn, studieprogram og konto nr. slik at vi har oversikt over hvem som har meldt seg inn. Overfør så 150 kr til konto nr. 1644.34.00439, her er det viktig å merke med navn og gjerne studieretning i tillegg. Medlemskap kan også betales med vipps. Vipps til 33896.